Vaxxa nomineras till Årets hållbara e-handelsresa 2022

Vaxxa har blivit nominerade till ’Årets hållbara e-handelsresa 2022’, en utmärkelse som delas ut av Breakit.

Vaxxa har sedan start haft hållbarhet och miljö som starka ledord, och något som genomsyrat hela verksamheten.

Bolaget ser en ökad efterfrågan från olika företag som har ambitioner kring hållbarhet och som aktivt vill driva en utveckling mot klimatneutral konsumtion.

Pär Larsson, VD & grundare av Vaxxa, kommenterar:

”Handel med varor har en stor påverkan på vår planet och på vårt klimat. Vi ser en våg av bolag som uttryckt en vilja att bidra positivt till vår planet och som vill ställa om till ett mer fokuserat hållbarhetstänk. Vårt kommunicerade samarbete med Sveriges största byggvaruhuskedja, Beijer, visar på att omställningen till en hållbar användning i hela värdekedjan är någonting som med tiden kommer bli allt vanligare och något som vi ser mycket positivt på.”

Kontakt

Alexander Dypbukt, T.f. VD
+46 73 600 16 84
alexander@esenesports.com

Om ESEN esports AB

ESEN är ett sändnings och produktionsbolag inom esport med en komplett infrastruktur för att arrangera och producera esport, vilket innefattar en egen esportarena, eventlokal, turneringsplattform, studio och TV-produktion med över 300 sändningar i ryggen. ESEN esports är experter på liveproduktion och står bakom Nordens största esportturnering ”King of Nordic” under eget varumärke, men tar även på sig externa produktionsuppdrag för arrangörer och spelutvecklare. ESEN esports är noterade på Spotlight Stock Market och har sina lokaler i Bromma, Stockholm.