Counter-Strike: Global Offensive, 5v5, SingleElimination, Manual accept

SESF VM Kval #1 by Publiclir.se

Tournament is finished!

Partners

Sesf2018 sponsors plattform svenskaspel white Sesf2018 sponsors plattform telia white Sesf2018 sponsors plattform oneplus white
Streams
Trophy
1st place
Oneplus
1st place
Sesf2018 prices platfrom 200x200
1st place

OBS! SAMTLIGA SPELARE MÅSTE VARA GODKÄNDA MEDLEMMAR PÅ WWW.PUBLICLIR.SE! OM DU INTE REDAN ÄR DET KAN DU BLI DET PÅ http://publiclir.se/register/free !!

Detta kval kommer starta 19:00, skulle det bli mer än 32 deltagande lag kommer sista omgången spelas nästkommande dag 19:00. Om det skulle vara över 64 lag kommer sista två omgångarna spelas nästkommande dag 19:00. Finalen spelas BO3.

Uppropet börjar klockan 18.30 i Publiclirs Discord i kanalen #turneringar. Servern kan du hitta här: https://discord.gg/6HSqS4

VILL DU SPELA FÖR SVENSKA E-SPORTLANDSLAGET I VM?

Vi söker dig som spelar CS:GO, Tekken 7 och League of Legends.

Landslagstruppen får uppdraget att representera Sverige vid det 10:e IESF World Championship i Kaohsiung, Taiwan, den 9-12 november med resa och boende betalt.

De svenska VM-kvalen kommer äga rum 8-28 Augusti och avslutas med en event-final i Stockholm 1-2 September. Vinnande lag kommer att representera Sverige i det 10:e världsmästerskapen i e-sport som arrangeras av det internationella e-sportförbundet, IESF. Föregående år kom Sverige på 10:e plats. Finalerna spelas i Taiwans näst största stad Kaohsiung 9-12 November i Kaoshing Arena, som har plats för 15.000 besökare där det i år kommer vara 48 deltagande nationer, vilket är rekordmånga

Alla spelare som deltar måste vara tillgängliga för att spela kvalfinal i Stockholm 1-2 September. Ett offline-slutspel kommer avgöra vilka som får representera Sverige i VM.

Vi vill att Sverige ska representeras av de bästa spelarna! Målet är att VM-bucklan ska hem till Sverige!

  • Ni blir det officiella svenska landslaget i IESF World Championship
  • Ni tävlar om ära och prispengar
  • Ni vinner Sony 1000XM2 – Trådlösa brusreducerande hörlurar, sponsrade av Telia värde ca 4000:-/st
  • Ni vinner OnePlus 6 mobiltelefon, sponsrade av OnePLus värde ca 6000:-/st
  • Ni får en upplevelse för livet att åka till Taiwan med resten av truppen.
  • Ni får den officiella landslagströjan.
  • Boende, mat och resa från Stockholm till Taiwan är betalt.

ESEN esports AB organiserar de svenska IESF-kvalen på uppdrag av det svenska förbundet SESF. Onlinekvalen sker i nära samverkan med Publiclir och League of Legends Sverige som är Sveriges största communitys inom CS:GO respektive League of Legends samt Webhallen för Tekken 7. För att vara med i det svenska landslaget krävs svenskt medborgarskap.

För att medverka i turneringarna måste man ha en giltig spelarlicens från SESF. Denna licens är gratis att registrera och finns här: licens.sesf.se

OBS! SAMTLIGA SPELARE MÅSTE VARA GODKÄNDA MEDLEMMAR PÅ WWW.PUBLICLIR.SE! OM DU INTE REDAN ÄR DET KAN DU BLI DET PÅ http://publiclir.se/register/free !!

No one is streaming this tournament right now…

Publiclir Ruleset

PUBLICLIR REGELVERK COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE
Senast uppdaterad: 22-Februari 2018

Spel: Counter-Strike: Global Offensive
Plattform: PC
Version: Senast tillgängliga via Steam
Tävlingsform: 5on5, 3on3, 2on2 och 1on1 
Kartor: Bestäms i Informationen på cupen


- Bäst av 1 (BO1)
Vid Bäst av 1 så bestäms vilken karta som ska spelas genom en veto/bannings process. Veto/bannings processen går till som följande:
*Lag 1 tar bort 1 karta
*Lag 2 tar bort 1 karta
*Lag 1 tar bort 1 karta
*Lag 2 tar bort 1 karta
*Lag 1 tar bort 1 karta
*Lag 2 tar bort 1 karta
*Sista kartan som är kvar spelas.
Kommer lagen inte överens själva om vem som ska börja banna så kontaktar ni någon av Cupadministratörerna.

- Bäst av 3 (BO3)
Vid bäst av 3 så bestäms vilka kartor som ska spelas genom en veto/banning process.
Veto/bannings processen går till som följande:
*Lag 1 tar bort 1 karta
*Lag 2 tar bort 1 karta
*Lag 1 tar bort 1 karta
*Lag 2 tar bort 1 karta
*Lag 1 väljer 1 karta
*Lag 2 väljer 1 karta
*Sista kartan som blir kvar är den avgörande kartan vid ställning 1-1 i kartor.
Kommer lagen inte överens själva om vem som ska börja banna så kontaktar ni någon av Cupadministratörerna.

-Lagen kör en knivrunda för att fastställa om man startar som Counter-Terrorist eller Terrorist.

-Lagen är ansvariga att kontrollera reglerna regelbundet. Lagen måste förstå att reglerna är riktlinjer för att säkerställa ett spelande som är så rättvist som möjligt.


<Grundregler>

- Publiclir kan utan förvarning uppdatera regelverk och spelupplägg. Det är spelarens ansvar att innan påbörjad tävling läsa och ställa in sin klient / spel / konsol efter gällande regler. 

- EasyAntiCheat är ett krav. Det är endast tillåtet att använda EAC från Publiclir. Hur du fixar EAC och hur du bokar EAC på en server finns på denna länk http://www.publiclir.se/board/thread/23665/eac-pa-alla-publiclirs-officiella-cuper

-VAC om EasyAntiCheat skulle vara nere eller andra omständigheter skulle råda kommer cupen att spelas med VAC och In-eye demo som vanligt. 

- In-eye demo är obligatoriskt. Du kan begära 2 demos från motståndarlaget. Se till att du meddelar en Cupadministratör om du vill be om demos. Du har 5 minuter på dig efter matchen har upphört att be om demos. Du har 15 minuter på dig att ladda upp ditt demo. Skulle din internetanslutning vara långsam, kontakta en Cupadministratör. En spelare ansvarar själv för att demon ska fungera på ett korrekt sätt och vara uppspel bar.

- Spelare får inte byta LAG under turneringens gång.

- När bracket har kommit upp så skall alla matcher vara igång inom 15 minuter. Skulle det vara så att spelare saknas efter denna tid så får laget med minst mängd spelare inne på servern välja att spela Xvs5 eller lämna WO. Laget har 5 minuter på sig att välja, därefter avgör cupadministratör om matchen ska startas Xvs5 direkt eller ifall WO ska tilldelas. Vi på publiclir kräver av det laget som har flest spelare på servern att bevisa detta faktum med en screenshot.

- När bracketen är igång så räknar vi med 90 minuters speltid ink. overtime o div. När lagen som har gått vidare har meddelat resultat så kommer bracketen att uppdateras, Vid denna tidpunkt vill vi att ni ska vara inne på servern ni valt och på börjat matchen efter max 10 min. Det är upp till lagen att se till att hålla koll på bracketen! Vid misslyckande att kontakta motståndaren skriver det laget som finns på discord och bifogar en screenshot på Discord chatt och ingame som bevis på att allt gått rätt till, sen får Cupadminstratören vid det tillfället avgöra om WO kommer att utdelas. 

- Man har som lag möjlighet att pausa max 10 minuter under en match oavsett händelse. (Även s.k. timeout). Det är endast tillåtet att pausa en match under freezetime. En pause kan endast tas när matchen väl är igång. Inte till för att förhala match start. Om pausen går över 10 minuter kontaktar man administratören. Administratören kan besluta ifall matchen ska spelas Xvs5 eller WO.

- Att utnyttja eventuella buggar under spelets gång kan leda till omedelbar diskning eller rundavdrag, rapportera buggar omedelbart. Cupadministratören förbehåller sig rätten att avgöra hur vida en bugg utnyttjas och om straff är lämpligt. Ifall en bugg har använts i ett matchavgörande moment kontaktar ni en Cupadministratör med konkreta bevis.

- Overtime spelas MR3 dvs 3 rundor som T och 3 rundor som CT, Startmoney är 10k! Använd kommandot ‘rcon overtime’ för att starta övertidsspel på servern. Man startar övertiden på den sida som man senast spelat på.

- Vid upptäckt att någon deltagare är VAC bannad inom 2 år eller har fått en ban på Publiclir för fusk så leder det till diskvalificering. Vid en VAC ban så bannas man från alla Publiclirs cuper och tävlingar tills VAC bannen har passerat 2 år. Detta gäller på samtliga Steam ID som ni haft registrerade på Publiclir.

- Publiclir.se tillåter varje lag att ha en coach med i matchen via coachfuntionen som är implementerad på CS:GO.

- Man kan byta ut 2 spelare i laget mot spelare som ej är anmälda till cupen. Behöver man byta en eller fler spelare så måste man ta kontakt med en Cupadministratör med en giltig anledning samt all nödvändig information på spelaren man ska byta till. Cupadministratören beslutar sedan om anledningen är giltig eller inte. Det är Cupadministratörens bedömning om anledningen är giltig eller inte som gäller. 
Det finns 2 krav på spelaren som man ska byta till som måste uppfyllas.
*Spelaren måste vara medlem på Publiclir innan cupstart av cupen man deltar i.
*Spelaren får ej ha deltagit/deltar i samma cup med ett annat lag. 

Bryts någon av ovanstående 2 krav så kan laget diskvalificeras och även straffas. Bedömning på detta görs av ansvarig Cupadministratör för cupen.

- Vid serverkrasch innan fjärde rundan avslutats startar ni om matchen.

- Vid serverkrasch efter fjärde rundan spelats så spelas matchen vidare med samma resultat och startmoney $6000.

- En match anses enbart vara färdigspelad när resultatet uppgår till rundvinster 16,20,24,28 ect...

- Tredjepartsapplikationer som påverkar spelet får ej användas, script för Bunnyjump/stopsound/antiflash/fps/rate changers/burstfire/no recoil/turnscripts/center view/stopshoot or awp scripts får ej användas.

- Vid användning av inbyggda fuskfunktioner i spelet kommer det berörda laget att diskas och ge WO till sitt dåvarande motstånd. ( så som r_drawothermodels 2 )

- Admins ord är lag.


<Vid konflikter>

- Vid varje utnyttjad tvist eller dåligt uppförande är det en Cupadministratör som kommer att använda sitt omdöme för att avgöra eventuella straff. Straff kan innebära avdrag av rundor eller diskvalificering. Varje tillfälle är unikt och straffen kan variera, Cupadministratörer förbehåller sig rätten att ändra regler under pågående turnering, detta inkluderar förändringar som är nödvändiga på grund av till exempel spel/programuppdateringar eller förändringar som anses nödvändiga.

- Vid konflikt pausas matchen i freezetime och lagkapten tar kontakt med Cupadministratör omgående. Konflikt som upptäcks efter match rapporteras till Cupadministratör omgående efter avslutad match.

- Efter spelad match har ni som lag möjlighet att kontakta Cupadministratör angående något som ej gått rätt till i matchen. Cupadministratör tar därefter ställning till om det är något som skall kollas upp eller ej beroende på informationen ni framför. 

-All bevisbörda ligger på den som anklagar andra för div orsaker!

<Fair play>

Alla deltagare i Publiclir's cuper måste spela för att vinna. Regelverket för Publiclirs turneringar tas fram i samråd med aktiva spelare och erfarna Cupadministratörer. 

Om en spelare eller lag inte spelar för vinst, använder buggar i spelet,modifierar mjukvara, konfigurationsfiler eller hårdvara för att skaffa sig otillåtna fördelar. Detta kan innebära att matchen kan komma att avbrytas, poängavdrag göras eller spelare och lag diskvalificeras från tävling och stängas av helt eller delvis från spel på Publiclir. Det är ej heller tillåtet för lag eller spelare att i förhand göra upp om så kallad vinstdelning eller potsplit.

Publiclir har nolltolerans mot förnedrande språk, hot och hatbrott samt uttalanden som hotar eller uttrycker missaktning om etnisk härkomst, religiös övertygelse, sexuell läggning och könsidentitet. Detta gäller samtliga plattformar kopplade till Publiclir, till exempel i text, voice ingame eller chattrum (Discord). För att underlätta en bedömning kräver vi att ni har printscreenat eller på annat vis sparat händelsen så administratörer kan göra en ärligbedömning av händelserna.


<Övrigt>

Publiclir kan utan förvarning uppdatera regelverk och spelupplägg. Det är deltagarens eget ansvar att i läsa och ställa in sin klient/spel och programvara efter gällande regler. 

Först till kvarn är det dom gäller för reservlag till turneringar. Inga reserveringar.

Trophy
1st place
Oneplus
1st place
Sesf2018 prices platfrom 200x200
1st place
1
Plats i kvalfinalen
1
OnePlus 6 mobiltelefon, sponsrade av OnePLus värde ca 6000:-/st
1
Sony 1000XM2 Trådlösa brusreducerande hörlurar, sponsrade av Telia värde 4000:-/st