Ny VD Johan Grape

Johan Grape summerar första dagen på jobbet

Första dagen på jobbet och känner mig pirrig i hela kroppen. Har sett fram mot att få börja på ESEN och äntligen sätta igång med de möjligheter som nu finns.

Min första tid kommer fokusera på att fortsätta arbetet med att sänka våra kostnader ytterligare vilket vi nu gör genom att hyra ut en liten del av vår lokal och även hyra ut 4 arbetsplatser. Här hoppas jag kunna hitta personer som ESEN kan finna bra samarbete med inom grafik, foto och produktion.

Nästa säsong av King of Nordic kommer sätta igång med sin 16:e säsong vilket är helt otroligt. Säsong 15 var en succé och även vi ser siffrorna öka då fler är online nu än aldrig. Ska bli mycket intressant och se om det fortsätter ytterligare under kommande säsong.

Som jag skrev tidigare så är nu fler online än någonsin och tillfället att presentera nya format och program är perfekt. Vi kommer att lansera nya format inom Esport och gaming under de närmaste månaderna. Precis som tidigare ska ESEN skapa nya format som vi har rättigheterna till och alltid tillsammans med Community och föreningar. Att finnas som en möjliggörare för communityt och gräsrötterna inom gaming att kunna förverkliga sina idéer är något vi ska utöka och satsa på i framtiden. Istället för att exkludera och vilja äga allt så välkomnar jag alla som brinner för Esport och gaming att arbeta med ESEN i att skapa nya program och intäkter för föreningarna.

Jag vill passa på att bjuda in alla de som vill ta ett snack om möjliga idéer eller bara säga hej att slå mig en signal på 0735818382 eller mejla johan@esenstudio.com.

Hoppas ni alla är lika taggade som jag inför framtiden och snälla ta hand om er och era närmaste.

Hälsningar

Johan Grape

Nytillträdd VD på ESEN eSport AB

Kontakt

Johan Grape, VD ESEN eSports AB
+46 735 81 83 82

johan@esenstudio.com

Om ESEN eSports AB

ESEN är ett sändnings och produktionsbolag inom esport med en komplett infrastruktur för att arrangera och producera esport, vilket innefattar en egen esportarena, eventlokal, turneringsplattform, studio och TV-produktion med över 300 sändningar i ryggen. ESEN eSports är experter på liveproduktion och står bakom Nordens största esportturnering ”King of Nordic” under eget varumärke, men tar även på sig externa produktionsuppdrag för arrangörer och spelutvecklare. ESEN eSports är noterade på Spotlight Stock Market och har sina lokaler i Bromma, Stockholm.