ESEN lanserar tillsammans med Jalle Hinderson en podcast som tar reda på om gräset är grönare på andra sidan planen.

ESEN är glada att meddela att vi går samman med Jalle Hinderson i en ny podcast för alla supportrar och äkta fans. Lyssnarna kan nu få större inblick i hur det är runt på våra läktare och vilka som ligger bakom de. Äkta Fans tar dig nära fansen och bryter ner vad som gör att de älskar sin klubb. Serien inleds med ett ingående samtal med pappa som varit ordförande i Black Army Stockholm och hans enorma skatt av klassiska minnen

– Idrott har varit en stor del av mitt liv sedan jag var tillräckligt gammal för att gå till min första match. Beviset på hur mycket AIK betyder för mig ser man på den tatuering som sitter på mitt bröst. Att vara en supporter har gett mig några av mina bästa minnen i livet. Jag hoppas att denna podcast ger människor en bättre förståelse för förhållandet mellan sport, idrottsklubb och supportrar och supporterskap, säger Jalle Hindersson.

Satsningen är första produktionen i den nya podstudio som färdigstälts under sommaren i ESENs lokaler i Bromma. Podcasten är ett samarbete mellan ESEN och Jalle Hinderson där ESEN står för utrustning, teknik och marknadsföring. Podcasten kommer finansieras genom annonsering och efter ett tag även erbjuda möjligheten att bli supporter och få tillgång till extra material.

– Vi kunde inte vara mer glada att gå samman med Jalle och lansera den första podcasten producerad i vår studio till lyssnare överallt. Detta är ett perfekt exempel på hur ESEN kan nyttja sin kunskap och teknologi mot nya medier och efter att lyssnat på första avsnittet är jag själv ett Äkta Fan, säger Johan grape VD ESEN esports.

Äkta Fans kommer att checka in med män och kvinnor från hela det sportälskande Sverige med ett nytt avsnitt varje vecka. Vi får reda på vad sport betyder för dem och vilken inverkan det har på deras liv. 

Podcasten hittar du på bland annat Spotify och https://aktafans.podbean.com/

Om Jalle
29 år gammal boendes i söderort. Har följt AIK sedan sent 90 tal. Profil på Supporterkanalen.

Kontakt

Johan Grape, VD ESEN esports AB
+46 735 81 83 82
johan@esenstudio.com

Om ESEN esports AB

ESEN är ett sändnings och produktionsbolag inom esport med en komplett infrastruktur för att arrangera och producera esport, vilket innefattar en egen esportarena, eventlokal, turneringsplattform, studio och TV-produktion med över 300 sändningar i ryggen. ESEN esports är experter på liveproduktion och står bakom Nordens största esportturnering ”King of Nordic” under eget varumärke, men tar även på sig externa produktionsuppdrag för företag, event arrangörer och spelutvecklare. ESEN esports är noterade på Spotlight Stock Market och har sina lokaler i Bromma, Stockholm.