ESEN ingår LOI inför möjligt förvärvMÅN, MAJ 19, 2020 10:55 CET

Sändnings och produktionsbolaget ESEN eSports AB (Bolaget) meddelar idag att man ingår en avsiktsförklaring (LOI) med ett bolag för ett möjligt förvärv.

Sändnings och produktionsbolaget ESEN eSports AB (Bolaget) meddelar idag att man ingår en avsiktsförklaring (LOI)med ett företag för möjligt förvärv.

Avsiktsförklaringen innebär att vi inleder DD processen och vill betona att det är ett tidigt skede. Vi återkommer när vi har kommit längre i processen.

Bolagets initala bedömning är att baserat på den information vi har idag är att det möjliga förvärvet kommer ha signifikant positiv påverkan på ESENs försäljning och resultat.

Kontakt

Johan Grape, VD ESEN eSports AB
+46 735 81 83 82

johan@esenstudio.com

Om ESEN eSports AB

ESEN är ett sändnings och produktionsbolag inom esport med en komplett infrastruktur för att arrangera och producera esport, vilket innefattar en egen esportarena, eventlokal, turneringsplattform, studio och TV-produktion med över 300 sändningar i ryggen. ESEN eSports är experter på liveproduktion och står bakom Nordens största esportturnering ”King of Nordic” under eget varumärke, men tar även på sig externa produktionsuppdrag för arrangörer och spelutvecklare. ESEN eSports är noterade på Spotlight Stock Market och har sina lokaler i Bromma, Stockholm.