ESEN eSports och Svenska Raketligan i strategiskt samarbete

ESEN eSports AB (”ESEN eSports” eller ”Bolaget”) har inlett ett strategiskt samarbetsavtal med den Svenska Raketligan kring den kommande säsongen i Rocket League.

ESEN Svenska Raketligan

– Vi har tidigare producerat en cup i Rocket League och gillade verkligen tävlingsformen och det härliga Community som finns kring spelet. Att nu få inleda ett samarbete med Svenska Raketligan för att tillsammans utveckla både online och fysiska event ska bli väldigt spännande. Förhoppningen är ju att detta ska leda till ett djupare samarbete kring marknadsföring, turneringsplattform, studio, produktion och nätverk, säger Joakim Stenberg, vd på ESEN eSports.  

Att få anordna Svenska Raketligans slutspel på lokal för första gången är något vi velat göra sedan konceptet föddes. Att få drömmen att bli verklighet och dessutom hos en prestigefylld studio som ESEN är någonting alla vi som driver Svenska Raketligan är oerhört glada och spända över! Tillsammans med ESEN börjar vi ta den svenska Rocket League-esportscenen till nya höjder.” Säger Simon Jansson, styrelseordförande, Svenska Raketligan

Premiär för fysiskt event i finalerna av Svenska Raketligen

I och med den nya säsongen så kommer finalerna spelas i ESEN eSports produktionsstudio i Bromma. På eventet kommer deltagare och gäster följa de spännande matcherna och umgås i ESEN’s lokaler. Svenska Raketligan kommer använda sig av ESEN’s studio och produktion.

Kontakt
Joakim Stenberg, vd ESEN eSports
+46 70 772 87 72
joakim@esenstudio.com

Simon Jansson, styrelseordförande, Svenska Raketligan

+46 76 13 14 215

Information om Raketligan och Rocket League

Skaparna av Svenska Raketligan ville fylla ett tomrum som saknades i den svenska Rocket League-scenen, som flertalet andra länder redan har. Nämligen ett nationellt ligasystem där alla svenskar får möjligheten att göra upp och visa upp sig, samt att avgöra vem och vilka som är Sveriges bästa Rocket League-spelare.

Om ESEN eSports AB

ESEN är ett sändnings och produktionsbolag inom esport med en komplett infrastruktur för att arrangera och producera esport, vilket innefattar en egen esportarena, eventlokal, turneringsplattform, studio och TV-produktion med över 300 sändningar i ryggen. ESEN eSports är experter på liveproduktion och står bakom Nordens största esportturnering ”King of Nordic” under eget varumärke, men tar även på sig externa produktionsuppdrag för arrangörer och spelutvecklare. ESEN eSports är noterade på Spotlight Stock Market och har sina lokaler i Bromma, Stockholm. 

Mer info:  www.esenesports.com – http://esenstudio.com