ESEN Esports anlitar Mattias Holmer som ansvarig för företagssatsning.

Mattias Holmer med över 20 års erfarenhet av mediaproduktion i alla dess former kommer ansvara för den nya satsning som inleddes i augusti. Syftet är att utveckla koncept för hur vi skall arbeta med produktion både i våra studios men även fungera som projekt & produktionsresurs för företagskunder på annan plats.

Målet är att optimera användandet av studioresurserna och erbjuda företag  tillgång till en professionell studio för bolagsstämmor, seminarier, utbildning och event. Tanken är att Esen också skall kunna erbjuda konferenscenter, hotel & Co-working miljöer ett inhouse-tjänst att erbjuda till sina kunder i sin miljö.

– Det känns mycket kul att ha Mattias ombord. Hans djupa kunskap och erfarenhet är precis det som behövs för att få fart på studioverksamheten. Vi har en överkapacitet i våra lokaler och när sponsorerna är mer återhållsamma så måste vi säkerställa att vi generear intäckter. Många företag har idag en ny situation där online produktioner har blivit viktigare och i vissa fall räcker det inte med en webbkamera, säger Johan Grape VD ESEN esports.

Mattias är en oberoende mediakonsult och verksamhetsspecialist baserad i Stockholm, Sverige. Under sin karriär har han byggt upp och drivit flera kommunikationsbolag med olika inriktning. Utöver ren produktionsledning har Mattias under de senaste 10 åren arbetat med att utveckla och formge kundernas kommunikationsstrategier och storytelling inom främst rörlig media.

– Esen är ett väldigt intressant företag. Inte minst med de tekniska resurser bolaget byggt upp, men även med den typen av produktionskompetens man möter hos många stora framgångsrika produktionsbolag, jag ser egentligen ingen begränsning i vad vi kan producera och det skall vara vår inställning. Att få lära mig om esport tycker jag också är mycket spännande och jag har en känsla av att den bara är i startgroparna utvecklingsmässigt, säger Mattias Holmer. 

Den nya satsningen har börjat ge resultat och 4 företag inom läkemedel, försäkringar och sport har redan bokat studion för att producera online seminarier. Det pågår även dialog med ett antal bolag om längre samarbeten med återkommande event. ESEN har idag möjlighet att genomföra 3 samtidiga produktioner i sina lokaler och då esport produktioner oftast sker kvällstid finns det stora möjligheter att skaffa nya kunder.

Kontakt

Johan Grape, VD ESEN esports AB
+46 735 81 83 82
johan@esenstudio.com

Om ESEN eSports AB

ESEN är ett sändnings och produktionsbolag inom esport med en komplett infrastruktur för att arrangera och producera esport, vilket innefattar en egen esportarena, eventlokal, turneringsplattform, studio och TV-produktion med över 300 sändningar i ryggen. ESEN eSports är experter på liveproduktion och står bakom Nordens största esportturnering ”King of Nordic” under eget varumärke, men tar även på sig externa produktionsuppdrag för arrangörer och spelutvecklare. ESEN eSports är noterade på Spotlight Stock Market och har sina lokaler i Bromma, Stockholm.